Häng med på cirkus-safari 4 september

Cirkus-safari är ett spännande kulturäventyr för hela familjen ute i naturen! I detta unika vandringssafari kan du upptäcka sällsynta cirkusdjur runt omkring dig. Var finns de? Kan du se dem? Kanske är de i träden, vid vattnet eller kanske på berget?

Cirkus-safari turnerar runt på olika platser längs Östgötaleden och kommer till Valdemarsvik den 4 september. Vandringen som startar vid Banvallen sker Corona-säkert och varje sällskap bokar en egen starttid. Under de mörkare kvällstimmarna innehåller föreställningen även spännande inslag av eld/ljuseffekter.

Vandringssträckan löper längs den gamla banvallen in mot skogen och är knappt en kilometer. Start och mål sker vid Banvallsstugan. Det är möjligt att besöka föreställningen med rullator/rullstol/barnvagn, men vissa upplevelser får dock betraktas på något längre avstånd.

Föreställningen är gratis – men du behöver ändå boka biljett

Att gå på Cirkus-safari är gratis, men du behöver boka biljetter eftersom antal platser per starttid är begränsade. Beroende på nationella restriktioner vad gäller pandemin kan större sällskap behöva dela upp sig på flera starttider.

Du bokar här.

För frågor kan du kontakta arrangörerna via e-post.
Se även Cirkus-safaris hemsida för mer information.