Ställplats Valdemarsviks gästhamn

Ställplats Valdemarsviks gästhamn

Välkommen till Valdemarsvik!

Våra ställplatser ligger utmed hamnpromenaderna i centrala Valdemarsvik med närhet till havet, restauranger, service och butiker. Vi har 8 bokningsbara platser och 16 drop-in platser norra sidan och 7 drop-in platser på södra kajen, alla med el.

OBS! Från den 1 oktober håller vi platserna på norra sidan Valdemarsviken öppna men stänger platserna på södra kajen för säsongen.

Betalning av ställplatser sker i automaten vid servicehuset som är beläget i mitten av kajområdet norra. Alternativt betalar du med swish enligt instruktion på södra kajen (Odalkajen). Om du vill förboka plats, vänligen kontakta Turistbyrån på 0123-12200 eller via e-post turistbyran@tb.valdemarsvik.se.

Välkommen att även följa oss i sociala medier; Valdemarsviks gästhamn | Facebook

*I Valdemarsviks gästhamn har vi sommarvatten varför vi kan aldrig veta när färskvatten o.d. kan sättas igång resp. måste stängas av. Detta styrs helt efter vädrets makter, är det minusgrader finns risk att ledningarna fryser.

Välkommen till en av Sveriges vackrast belägna ställplatser för husbilar med utsikt över gästhamnen och den unika Valdemarsviken. Vi blev 2:a i tävlingen bästa ställplatsen 2017!

Prislista

Pris
TidsperiodPris/dygnElDusch/WC/FärskvattenTömning
Högsäsong (1/6-31/8)250 SEK Ja JaJa
Högsäsong (1/6-31/8) södra kajen200 SEKJaJa (750 m)Ja (750 m)
Mellansäsong (1/4-31/5, 1/9-31/10)200 SEK Ja Begränsad*Begränsad*
Mellansäsong (1/4-31/5, 1/9-30/9) södra kajen175 SEKJaBegränsad* (750 m)Begränsad* (750 m)
Lågsäsong (1/11-31/3)175 SEK (platser VH1-8) Ja NejNej

Trivselregler

För allas trivsel så gäller vissa regler på våra ställplatser. Ni hittar dessa på den stora skylten vid infarten till respektive ställplatsområde. Läs mera här…

Viktigast är att följa brandskyddsreglerna, dvs. husbilen ska backas in så långt till vänster i den markerade rutan som möjligt. Det är inte tillåtet att köra in bilen med fronten först.


Tömning

  • Tömning kassettoa (ej lågsäsong)
  • Tömning tank/latrin (ej lågsäsong)
  • Tömning tank/gråvatten (ej lågsäsong)

Tvättstuga
Tre tvättmaskiner och torktumlare finns.
Kostnad 30 kronor per tvättid.
(Ej öppet under lågsäsong)