Sugen på ett actionfyllt båtäventyr i höst och vinter?

Sugen på ett actionfyllt båtäventyr i höst och vinter?

Sommaren går mot sitt slut, men skärgården håller öppet hela året. Det finns mycket att upptäcka och uppleva även i höst och i vinter. Ett exempel är “Actionfyllt helgmys” med Bråvikslinjen. Varje lördag under hela hösten och våren finns möjlighet att inta skärgården.

Varma flytoveraller finns att låna och Bråvikslinjen lagar er lunch, fixar fika och middag medan ni badar tunna, chillar i bastun eller tar ett uppfriskande dopp i havet. Upplevelsen kryddas med ett stopp vid Häradskärs fyrplats och en guidad tur.

Actionfyllt båtäventyr är ett heldagsevent som passar hela familjen. Visste du att du även kan boka turen som företagsevent eller möhippa/svensexa?

Läs mer på Bråvikslinjens hemsida.