Simhallen öppnar 31 augusti – med restriktioner

På måndag den 31 augusti välkomnar vi besökare till simhallen i Gusum igen. Öppettiderna är de samma som tidigare, men med öppethållandet följer restriktioner.

Följande gäller tills vidare:

  • Max 15 besökare får vistas i simhallens lokaler samtidigt. Detta gäller både gruppaktiviteter och allmänt bad.
  • Endast en person i taget får vistas i simhallens entré. Övriga besökare måste vänta på sin tur utanför.
  • Antalet besökare i vissa av simhallens utrymmen begränsas ytterligare, exempelvis i omklädningsrum, duschutrymmen och bastu. Särskilda anslag vid dessa utrymmen informerar om vilket besöksantal som gäller för varje utrymme.

Begränsningen av antal personer kan innebära att du inte släpps in i simhallen. Om du vill kan du ringa till simhallen innan ditt besök, men tänk på att vi bara kan ge dig en svar om situationen just då och att vi inte kan garantera att det finns plats när du kommer.

För att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förhindra smittspridning har vi dessutom vidtagit fler andra åtgärder:

  • Handsprit/handdesinfektion kommer att finnas utplacerat på olika platser i simhallen
  • Extra lokalvård med fokus på toaletter och andra särskilt exponerade ytor kommer att genomföras mellan grupper/aktiviteter

Vi är tacksamma för din förståelse för situationen och att du respekterar våra regler. Reglerna finns för att du ska känna dig trygg när du besöker oss. Om du känner dig osäker på vad som gäller och har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till simhallen.

På denna sida kan du läsa mer om öppettider och hitta kontaktinformation.